formula1report

"Max Verstappen" De nieuwe wereldkampioen!

‘Charles Leclerc kan de beste F1-coureur ooit worden’

In het land van de Formule 1 worden Lewis Hamilton, Charles Leclerc en Max Verstappen gezien als de beste rijders in het veld. Ze hopen alle drie voor de titel te gaan maar volgens Mattia Binotto kan Leclerc in zijn carrière voor meer dan een wereldtitel winnen.

Tegenover het Spaanse Marca laat Ferrari-teambaas Mattia Binotto in duidelijke woorden weten hoe hij de toekomst van Charles Leclerc voor zich ziet: “Ik denk dat Charles de beste Formule 1-coureur aller tijden kan worden. We hopen dan ook dat hij dit jaar nog beter zal zijn dan dat hij hiervoor al was.”

“We hebben veel geïnvesteerd in de carrière van Leclerc, in de F3, F2 en nu ook in de Formule 1. Hij heeft zich onwijs goed ontwikkeld en hopelijk zal hij die lijn ook de komende jaren doorzetten”, aldus de duidelijke wens van de Zwitserse Italiaan, die ook liet weten Carlos Sainz niet als een tweede coureur te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *