formula1report

"Max Verstappen" De nieuwe wereldkampioen!

Verslaggever Olav Mol zal het spel F1 2020 gaan voorzien van commentaar

Olav Mol de stem van de Formule 1 in Nederland zal commentaar gaan geven in de game F1 2020. Het inmens populaire spel van codemasters. Hij is de eerste Nederlandse verslaggever in het spel ooit. “Om als commentator dan ook onderdeel te zijn van de grootste racegame ter wereld is voor mij een enorme eer”, zegt Mol.

Olav Mol is al sinds 1991 te horen als Formula 1-commentator en heeft ondertussen meer dan 500 GP’s van commentaar voorzien. Nu maakt Mol de overstap naar de virtuele racewereld. In F1 2020, de nieuwste uitgave van het officiële Formule 1-spel, zal Mols stem voor het eerst te horen zijn. F1 2020 wordt bovendien ook volledig in het Nederlands wordt uitgegeven in de Benelux, een primeur.

“Het was een flinke uitdaging maar ook ontzettend leuk om ook in F1 2020 het verslag te mogen doen”, vertelt Mol. “Niet alleen is F1 erg populair in Nederland door het succes van Max Verstappen en de terugkeer van het Circuit Zandvoort op de racekalender, maar is de sport virtueel, met miljoenen spelers, ook populairder en realistischer dan ooit. Om als commentator dan ook onderdeel te zijn van de grootste racegame ter wereld is voor mij een enorme eer” voegt Mol eraan toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *